Wij zijn verhuisd!!!

 

Het is eventjes stil geweest op de site, maar niet in onze vernieuwde opvangruimte.

Daar is keihard gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn, nadat alles geschilderd is, is het nu wachten op de tegelzetter zodat het toilet en de keuken geplaatst kan worden. Dan moet de vloer gelegd worden en kunnen wij de keuring aanvragen bij de GGD. De opening nadert en wij zullen u zeker hier op de hoogte brengen wanneer wij onze deuren weer openen voor u en uw kinderen. Dus bent u op zoek naar opvang in huiselijke sfeer, neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk terug bellen of mailen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Gastouderopvang

Bie Janneke

 

 

 

Welkom "Bie Janneke"

 

Gastouderopvang is een kleinschalige vorm van kinderopvang in huiselijke sfeer. Doordat de opvang kleinschalig is, krijgt uw kind meer persoonlijke aandacht dan op een gewoon kinderdagverblijf. Hierdoor kan uw kind zich optimaal ontwikkelen.Gastouderopvang Bie Janneke houdt rekening met de wensen en behoeften van uw kind. De groep kinderen bij Bie Janneke bestaat uit 5 tot 6 kinderen per dag. Dit is inclusief mijn eigen twee spruiten Noa en Lara.Per dag is er dan nog plek voor 4 andere kindjes. (Voor beschikbare plaats neem eventjes contact met mij op).

 

Visie

Bie Janneke biedt professionele gastouderopvang voor kinderen vanaf 6 weken tot 4jaar. Zorg met goede kwaliteit staat bij Bie Janneke voorop en biedt dit door te voldoen aan de eisen die gesteld worden op het gebied van veiligheid, gezondheid en begeleiding van het kind; maar zeker ook op de wijze waarop Bie Janneke de dagelijkse opvang biedt.

Anders dan bij grootschalige kinderopvang, kan Bie Janneke wèl uw kind de verdiende aandacht, begeleiding en spelvariaties bieden. Hierdoor is de opvang bij Bie Janneke een verlenging op de thuissituatie en creëert een veilig, maar vooral een vertrouwd tweede thuis, waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Een plek waar alle kinderen zich in alle rust en eigenheid kunnen ontwikkelen tot een uniek en vrij persoon.

Als laatste vinden wij het belangrijk, dat uw kind in contact komt met diverse activiteiten. Wij proberen in de opvang zoveel mogelijk verschillende activiteiten aan te bieden. De activiteiten worden uiteraard zo goed mogelijk afgestemd op de leeftijd van uw kind. Voorbeelden van activiteiten zijn: zelfstandig spelen, creatief, koken/bakken, buiten spelen, gezelschapsspellen, voorlezen e.d.